GDJE PO ŠKODA REZERVNE DIJELOVE?

GDJE PO ŠKODA REZERVNE DIJELOVE?

  • On 9. March 2015.

Vlasnik ste vozila marke ŠKODA? Tražite vrhunski servis u središtu grada te brzu i kvalitetnu uslugu? Automehanika servisiimaju rješenje za Vas!

Obavite pregled svog vozila u novootvorenom ovlaštenom servisu vozila marke ŠKODA u sklopu Automehanika servisa. Uz originalne dijelove te dodatnu opremu, na raspolaganju Vam je i suvremeno opremljena te specijalizirana radionica za popravak karoserije vozila s termolakirnicom, smještena u samom središtu Zagreba, u Lopašićevoj 12.

S punim povjerenjem, brigu o svom vozilu povjerite stručnim djelatnicima Automehanika servisa, modernom društvu koje baštini tradiciju u automobilskoj industriji već gotovo sedam desetljeća.

 

Garantirana izvrsnost

Primjena modernih tehnologija kod servisiranja i popravaka oštećenja na vozilima te naglašena spremnost Društva u savladavanju novih vještina, predstavljaju okosnicu današnjih i budućih aktivnosti.

 

Kvaliteta usluge

Ulaganje u stručan kadar i modernu infrastrukturu te primjena sustava kontrole kvalitete po kriterijima standarda ISO 9001:2008, bitne su odrednice za daljnji napredak tvrtke i dodatno povjerenje naših klijenata.

0 Comments