POMOĆ U KUĆI

POMOĆ U KUĆI

  • On 10. May 2015.

ORYX Asistencija odnedavno je pružatelj usluga tehničke pomoći u kući za ADRIATIC osiguranje koje svojim osiguranicima nudi usluge tehničke pomoći u kući putem paketa osiguranja kućanstva – FAMILY. Tako osiguranici mogu koristiti usluge tehničke pomoći u kući kroz dodatno pokriće POMOĆ U KUĆI u slučaju potrebe za hitnim intervencijama.

Pod hitnim slučajevima smatraju se iznenadni i neočekivani događaji u osiguranom kućanstvu koji bi u slučaju neuspješnog nužnog sprečavanja uzroka štete rezultirali:

  • daljnjim oštećenjem na stanu
  • ugrožavanjem zdravlja ili sigurnosti osiguranika zbog nastale štete u stanu
  • neadekvatnim boravkom osiguranika u stanu zbog nastale štete.

Pokriće POMOĆ U KUĆI omogućuje osiguranicima korištenje usluga električara, vodoinstalatera, bravara, staklara, stolara, osiguranje smještaja u hotelu te dodatne usluge (soboslikarske, krovopokrivačke, zidarske, polaganje parketa, lakiranje).

U slučaju potrebe, dovoljno je pozivom naručiti usluge tehničke pomoći u kući putem besplatnog telefonskog broja 0800 10 05, a ljubazni i stručni agenti Asistencije će na teren uputiti najbliži interventni tim koji će otkloniti kvar.

Odaberite svoju FAMILY kombinaciju, na vrijeme zaštitite svoj dom i budite sigurni uz ADRIATIC i ORYX Asistenciju koji će Vam omogućiti da živite opušteno i ne brinete se o onome što se dogodilo.

0 Comments